[ONLINE TEČAJ] Upoznajte sebe kroz osnove natalne astrologije

Online tečaj astrologije astrologinje Dunje Fućak, početni stupanj, počinje 21. rujna i traje do polovice lipnja, a nakon ljetne pauza u rujnu 2022. zainteresirani mogu nastaviti s naprednim  tečajem.

Početni online tečaj astrologije vrlo je popularan i jednostavan program koji omogućuje da kroz osnove astrologije upoznate svoj natalni horoskop.

Kroz ovaj tečaj naučite analizirati, osim svoje, i druge natalne karte koja vam mogu poslužiti kao kompas, a stečeno znanje vam postane na neki način najbolji prijatelj koji vam pomaže u životu. Astrologija nije težak “jezik” – može se naučiti, i jedan je od najkorisnijih.

Ovaj tečaj je pogodan za početnike i sadrži više od trideset lekcija. Online predavanja traju oko sat i pol i samo predavanje je vrlo praktično jer se sve lekcije koje se obrađuju uče analizirajući horoskope polaznika.  

Sam online način učenja nije zahtjevan, uklapa se u ovaj naš užurbani život. U slučaju da ne možete prisustvovati predavanju, snimku ćete dobiti nakon predavanja na mail. 


Program početnog stupnja

Uvod u astrologiju, planete, znakovi,

retrogradne planete, dostojanstva,

kuće I dio,

kuće II dio,

aspekti I i II dio,

konfiguracije u horoskopu,

fizički izgled, zdravlje,

psihološki profil, ascendent,

brak, djeca, ljubav,

seksualnost, ljubavnici,

obitelj, braća i sestre,

nekretnine, nasljedstva,

karijera, novac, putovanja,

prijatelji, studij,

Kiron, Lilit, fiksne zvijezde,

arapske točke, asteroidi.

“Na kraju početnog stupnja gdje ćemo proći oko trideset lekcija naučit ćete samostalno raditi analize natalne karte. 

U prvom dijelu programa ćemo raditi osnove astrologije, negdje do kraja godine. Od samog početka sva teorijska znanja odmah se usvajaju analizirajući natalne horoskope polaznika. 

Svi polaznici će dobiti svoj natalni horoskop i horoskop ostalih polaznika iz grupe. Tijekom školovanja dobivaju se lekcije na mail. 

online tečaj astrologije Dunje Fućak

Nakon  svakog završenog predavanja dobit ćete na mail link na kojem možete skinuti snimku predavanja u mp3 formatu. Poželjno je da spremate predavanja na svoj disk ako ih želite sačuvati. 

Astrološki program koji koristim od 2020. je besplatan i dostupan online. Program možete skinuti na Astrocalc.com.  Kako ga instalirati i pojašnjenja kako se radi na programu saznat ćete u školi.

Na kraju tečaja polaže se pismeni ispit i ako budete i dalje zainteresirani nastavit ćemo u rujnu iduće godine ljubavnu i  prognostičku astrologiju. Na tom drugom stupnju ćete naučiti kako se rade prognoze ili na koji način se sve može vidjeti kad će nam se nešto događati u životu, kao i kako neke situacije možemo ublažiti i izbjeći uz pomoć astrologije.

www.istockphoto.com / nevarpp

Svaki mjesec ćete na mail dobiti račun od Obrta za savjetovanje “Ceresa” s rokom plaćanja za tekući mjesec. Mjesečna cijena je 400 kuna (4 predavanja po dva školska sata). Možete plaćati mjesečno, tromjesečno ili cijeli iznos – 3600 kuna.

U slučaju da ne možete u određenom terminu utorkom prisustvovati tečaju, dobit ćete snimku koja uključuje i vaš horoskop, onog dijela koji se učio tog dana.

Predavanje  ćemo imati preko programa Zoom. To je vrlo jednostavan program koji možete instalirati na kompjutoru, mobitelu, laptopu ili tabletu. Svaki put kad budemo imali predavanje dobit ćete šifru na mail i prijaviti se za predavanje. Ovo je njihova stranica: Zoom.us

Kroz cijeli tečaj ću vam biti na raspolaganju, ne baš 0-24, ali odgovorit ću na poziv ili na mail. Dobivat ćete i zadaće koje ćete rješavati “u svom ritmu”. Ako budete rješavali zadaće i bili većinu vremena na predavanjima već na ljeto ćete samostalno znati analizirati natalne karte, što vam može uveliko smanjiti stres u životu”, pojašnjava koncept Dunja Fućak.


Upoznajte učiteljicu

Astrologinja Dunja Fućak ima više od deset godina iskustva u radu s tečajevima, seminarima i radionicama. Zadnjih šest godina sve seminare, radionice i tečajeve održava online. Osim početnog tečaja ima i tečaj za napredne i tematske tečajeve ( karmička astrologija, medicinska astrologija, poslovna astrologija) za one koji i dalje nakon završetka školovanja žele nastaviti baviti se astrologijom.

Osim online tečaja, postoji i dopisni tečaj. Dopisni tečaj može se upisati bilo kada, lekcije se dobivaju na mail i sami određujete tempo učenja. Također, ako niste za grupna učenja i želite individiualan pristup, postoji mogućnost i za to.  

Prijava i više infomacija na astroring@gmail.com ili ispunite ovaj obrazac: