Very Peri u vašem domu

Svake godine Institut za boje Pantone odabire novu nijansu godine. Za 2022. godinu odabrana je dinamična plava nijansa s ljubičastim podtonom, pod nazivom Very Peri (PANTONE 17-3938 Very Peri). Povodom toga, donosimo za vaš dom nekoliko mirisnih proizvoda Young Livinga, jednog od vodećih proizvođača eteričnih ulja, u znaku boje koja će obilježiti ovu godinu.

Lavender – eterično ulje lavande
Miris eteričnog ulja lavande vodi vas do luke mira i sreće. Dobiva se od cvjetnih stapki grmolike, mirisne lavande, koja pripada porodici metvica, a ističe se snažnim kvalitetama umirivanja tijela i uma. Njegova upotreba seže do antičkog doba. Drevni Rimljani nazivali su ovo cvjetno eterično ulje „plavim zlatom” i rabili ga u ritualima kupanja. Lavandino ulje danas je širom svijeta popularan dodatak večernjoj rutini opuštanja. Francuski kemičar iz 20. stoljeća René-Maurice Gattefossé, poznat kao otac moderne aromaterapije, nakon što je u laboratoriju opekao ruku, utvrdio je umirujuća i osvježavajuća svojstva eteričnog ulja lavande.

Opuštajući miris koji osvježava i umiruje osjetila.
Savršeno ulje za kupanje i večernje rituale.

Lavender Calming Bath Bombs
Opuštajuće kuglice za kupanje s lavandom Lavender Calming Bath Bombs savršeno su rješenje za dodatan užitak u toploj kupki. Eterično ulje lavande poznato je po umirujućoj aromi koja nakon napornog dana učinkovito stišava nemirne misli. Ove šumeće kuglice za kupanje oblikovane su bez umjetnih boja, sintetičkih konzervansa i sastojaka životinjskog porijekla kako bi pružile nezaboravan miris utjehe i najbolju moguću kvalitetu.

Lavender Volume Shampoo
Šampon za volumen s lavandom Lavender Volume Shampoo pročišćava kosu i daje joj dodatni volumen od korijena do vrhova kako bi bila punija, sjajnija i ljepša. Eterično ulje lavande, koje djeluje kao mirisna čarolija, odavno je poznato po svojstvima poboljšanja izgleda kose i kože. Ostali biljni ekstrakti, vitamini i eterična ulja dodaju volumen i pomažu ukloniti nataložene ostatke komercijalnih proizvoda za njegu i oblikovanje kose.

Lavender Volume Conditioner
Regenerator za kosu s lavandom Lavender Volume Conditioner njeguje i pruža kosi dodatan volumen. Još bolje djeluje u kombinaciji sa šamponom Lavender Volume Shampoo, a dodatak vitamina jača oslabjelu kosu. Proizvod je obogaćen i eteričnim uljima radi lakšeg prodora hranjivih tvari u folikule kose, vrhunske čistoće i nezaboravnog mirisa.

Forgiveness
Forgiveness je mješavina eteričnih ulja koja obavija nadasve slatko-pikantnim mirisom užitka. Unaprijedite svakodnevnu rutinu ljepote tako da nekoliko kapi ulja Forgiveness nanesete na vrat, otpuštajući brige iz prošlosti i otvarajući se novim pustolovinama. Razrijedite nekoliko kapi u baznom ulju i nanesite na dekolte radi uživanja u ugodnim notama eteričnih ulja tamjana, ruže i geranija. Smatra se da dragocjeno ružino eterično ulje pomaže otvoriti srčanu čakru, koja se vezuje uz bezuvjetnu ljubav, samosuosjećanje i brigu o sebi.

Grounding
Miris mješavine eteričnih ulja Grounding snažno osvježava vaša osjetila. Dodajte nekoliko kapi u bočicu za prskanje s vodom i lagano pošpricajte po kosi i tijelu radi brze doze motivacije. Sadrži eterična ulja koloradske jele, borovice i ylang-ylanga, koja prožimaju raskošnim mirisnim notama. Nekoliko kapi ulja na pulsnim točkama ili vratu potiču osjećaj usidrenosti, sklada i opuštanja.

Clary Sage – eterično ulje muškatne kadulje
Ovaj miris vrtne svježine topao je i opušta. Krasan miris eteričnog ulja muškatne kadulje vodi vas u oazu mira te okrepljuje um, duh i tijelo. Preporučujemo da dodate nekoliko kapi maslacu za tijelo i nanesete maslac prije spavanja kako bi vam koža bila svilenkasto meka. Muškatna kadulja dvogodišnja je biljka s ljubičastim cvjetovima koji se obično pojavljuju u proljeće. Ovo prvoklasno eterično ulje podiže motivaciju i optimizam. Da biste stvorili uistinu jedinstven miris, pomiješajte s Young Livingovim eteričnim uljem lavande, geranija ili sandalovine – Lavender, Geranium i Sandalwood.

Odiše umirujućom i opuštajućom aromom.
Izvrstan dodatak maslacu za tijelo.
Sjajno se uparuje s eteričnim uljima lavande, geranija i sandalovine.

Light of Hope
Light of Hope je duhovna mješavina eteričnih ulja matičnjaka, borovice, smirne i crne smreke Northern Lights koja vam pomaže da pronađete osjećaj snage i stabilnosti za budućnost. Mješavina Light of Hope namijenjena je kao pomoć da se suočite s izazovnim vremenima i životnim promjenama. Nada je optimistično stanje uma koje se temelji na očekivanju pozitivnih ishoda. Aroma ove mješavine ulja doprinosi osjećaju mira i sigurnosti. Light of Hope potiče optimizam i vjeru u svijetlu budućnost.

Valor Roll-On
Valor je jedna od originalnih mješavina ulja koju je oblikovao D. Gary Young, osnivač Young Livinga, i jedna je od najpopularnijih u ponudi. Svako eterično ulje iz ovog spoja pomno je odabrano zbog svojeg jedinstvenog mirisa i blagotvornih svojstava za kožu. Eterično ulje tamjana poletne je i zemljane arome te obiluje njegujućim svojstvima, eterično ulje crne smreke poznato je po drvenastoj aromi koja prizemljuje, dok se eterično ulje plavog buhača ističe po mirisu koji nadahnjuje. Eterično ulje geranija karakteriziraju slatke, cvjetne note, a eterično ulje kamforovca njeguje kožu i obavija snažnim biljnim mirisom.

Pribor za kosu za jogu
Young Livingovi dodaci za kosu od stopostotnog pamuka pomoći će vam da kosu držite podalje od lica i usredotočite se na vježbanje. U liniji dodataka naći ćete elegantnu ljubičastu traku za glavu i mekanu gumicu za kosu koje pružaju udobnost tijekom vježbanja te štite kosu od lomljenja kakvo mogu uzrokovati tanje gumice.

Lavender Hand & Body Lotion
Vratite život svojoj koži pomoću ovog laganog hidratantnog losiona za tijelo s pouzdanim sastojcima prirodnog porijekla i dodatkom dragocjenog eteričnog ulja lavande koje neizmjerno godi koži. Hranjivi sastojci kao što su sjemenke goji bobica i maslac od palme murumuru štite prirodnu hidrolipidnu barijeru kože i tako obećavaju dugotrajnu hidraciju.

Lavender Foaming Hand Soap
Lavender Foaming Hand Soap je pjenasti sapun s lavandom i dio originalnog asortimana proizvoda s lavandom u prvom planu. I mala količina ovog sapuna učinkovito će očistiti kožu, osvježiti je i potaknuti mladenački sjaj, i to bez osjećaja suhoće i nadraženosti, čak i na najosjetljivijoj koži. Eterično ulje lavande čini ga jednim od najpopularnijih sapuna iz ponude Young Livinga. Iako su tekući sapuni za ruke vrlo zastupljeni u kozmetičkoj industriji, mnogi sadrže jake kemikalije i umjetne mirise, pa je sve veća potražnja za blažim i prirodnijim alternativama. Rješenje je upravo Young Living Lavender Foaming Hand Soap, kvalitetan, učinkovit i miomirisan pjenasti sapun od sastojaka iz prirodnih izvora.

Valor Bar Soap
Obogaćen mješavinom eteričnih ulja Valor i drugim biljnim sastojcima, Valor učinkovito čisti kožu i pruža miris koji nadahnjuje. Sadrži eterično ulje tamjana s vedrom zemljanom aromom koja blagotvorno djeluje na kožu, eterično ulje crne smreke koje odiše opojnim drvenastim mirisom i eterično ulje plavog buhača koje krase ugodne inspirativne note. Stopostotna biljna formula jamči pouzdanu njegu kože, iznimnu mekoću i očuvanje prirodne hidrolipidne barijere kože.

Lavender-Oatmeal Bar Soap
Ovaj kruti sapun s lavandom i zobi opuštajućeg cvjetnog mirisa i luksuzne kremaste formule kožu čini mekanom, glatkom i osvježenom.

Zobene pahuljice pružaju blagi piling i uklanjaju višak sebuma, dok hidratantni sastojci poput kokosa, jojobe, palmina ulja, ulja sjemenki goji bobica i pet čistih eteričnih ulja, sprječavaju isušivanje kože. S obzirom na stopostotnu biljnu formulu, proizvod je idealan za vegane. Također je oblikovan bez sintetičkih boja, parabena, petrokemikalija i sulfata, što ga čini dovoljno nježnim za sve tipove kože. Više o Young Livingu saznajte na web-adresi Youngliving.com/en_EU.

...