HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. OŽUJKA Plodan Mjesec u Biku

Prazan hod Mjeseca imamo od 8.16 do 14.36 nakon čega Mjesec ulazi u stabilnog Bika koji je orijentiran prema ljepoti i prirodi. Sve što danas želite je mir, tišina ,ljepota i stabilnost. Ako možete izaći malo u prirodu to bi bilo odlično.

Dana je odličan dan za planiranje ili započinjanje faze pripreme. To se može odnositi na vaš posao ali i na vrt jer Bik je zemljani znak i sve što raste a hranjivo je pod utjecajem je Bika.

Manji aspekt između Merkura i Jupitera utječe na našu percepciju i odlučivanje dok pokušavamo shvatiti informacije koje dobivamo i pronaći smisao u njima. Dok smo skloni napuhati dobro situaciju s ovim utjecajem, Merkur će se također približiti i Plutonu, sugerirajući kako strah i sumnja rastu kako dan napreduje. Bilo kako bilo možda stvari nećemo vidjeti jasno.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com