Croatia Full Of Taste: Hrvatski proizvodi u kutijama od borovca će vas oduševiti

Croatia Full Of Taste je nesvakidašnji brend koji je nastao iz želje za promocijom hrvatskih proizvoda i velike ljubavi prema proizvodu vrijednih ruku hrvatskog radnika.

“Na svojim bih putovanjima uvijek u supermarketima tražio hrvatske proizvode, oduvijek sam to radio. Nema ljepšeg osjećaja kad na primjer usred Dubaija na policama nekog manjeg dućana pronađete hrvatski proizvod. Tada su se krenule rađati razne ideje“, kaže osnivač Dragan Pokrivač.

Iza hrvatskog brenda Croatia Full Of Taste stoje još Alen Mazi i Marko Sedlar.

Želja za modernijim i drugačijim predstavljanjem hrvatskih proizvoda, pomno odabranih, suradnja s proizvođačima čiji je rad začinjen ljubavlju, izrodila je priču koju će svaki turist koji je ponese izvan Lijepe Naše itekako pamtiti putem divnih okusa zapakiranih u predivnu drvenu kutiju.

Moderno dizajnirane kutije sadrže spektar iste vrste proizvoda, ali od različitih proizvođača. Drvo koje se koristi u proizvodnji kutije je borovac (pinus strobus) te potječe iz hrvatskih šuma.

Brend se sastoji od 17 kutija i ponude više od 40 različitih proizvođača, a u planu je još više kutija, primjerice onih za sireve i suhomesnate delicije.

Mislili smo tu i na našu planetu Zemlju, pa su hrvatski proizvodi pakirani u biorazgradivoj kutiji izrađenoj od 100 % drva, a boje koje se koriste su na vodenoj bazi. “

U vlasništvu osnivača još je jedan brend – AD Hotelska Oprema čija tradicija seže sve do 1993. godine, stoga turistički sektor ovom timu nije strana tema.

Instagram.com/croatiafulloftaste