HOROSKOP ZA UTORAK, 9. OŽUJKA Mjesec u Vodenjaku

Sljedećih nekoliko dana astrološki je mirno ali danas možemo naići na još jedan ispravak, ali ovaj put koji ima veze s našim vezama. Možda smo ignorirali signal upozorenja ili smo trpjeli nešto što nam se odjednom učini previše uznemirujuće da bismo se maknuli s strane. Sad je vrijeme da to ispravimo i dovršimo.

Sve do mladog Mjeseca, 13. ožujka ne biste trebali započeti nešto novo, npr. posao od kojeg očekujte razvoj, rast i uspjeh. Ali ako nešto trebate učiniti i nikada se tome vratiti  ili ako nešto trebate dovršiti, pravi su dani za to. Ovo nije najbolje vrijeme za nove inicijative jer neće biti dovoljno snage i prilika za proboj i važan početak, a započeti dugoročni projekti možda neće dati željeni rezultat ili uskoro izgubiti svoj potencijal.

Dobro je vrijeme za tajne poslove, tajne sastanke, za stvari koje se trebaju držati u tajnosti. U ovom tjednu treba štedjeti snagu i maksimalno pojednostaviti svoj život.

Tijekom dana Mjesec će boraviti u Vodenjaku i ovaj Mjesečev tranzit potiče nas da tražimo intelektualnu stimulaciju i neobična ili nekonvencionalna iskustva. Mjesec u Vodenjaku je ozbiljan, prijateljski raspoložen i principijelan.

Tijekom dana on će se spojiti s Jupiterom, Merkurom i Saturnom. Obratite pažnju na neobične, inovativne i nekonvencionalne misli i ideje koje će vam danas doći. Ostanite hladni i objektivni ili napravite neki popis da biste lakše razumjeli razvoj svoje duše.

Prazan hod Mjeseca imamo od 1.52 do 8.40 nakon čega će Mjesec ući u Vodenjaka.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Moje putovanje s astrologijom počelo je davne 1988. godine, kad sam imala 14 godina. Knjiga koja me najviše zainteresirala za astrologiju bila je "Ne vjerujte - provjerite!" našeg poznatog astrologa Mile Dupora. Nakon što sam pročitala mnogo knjiga, 1999. sam krenula u školu astrologije kod vrhunskog riječkog astrologa Damira Jovetića, koji mi je i dan-danas jedan od najdražih učitelja. Nakon toga sam nastavila svoje obrazovanje u raznim školama astrologije. Osim osnovnih tečajeva astrologije, završila sam specijalizirane tečajeve za horarnu astrologiju, medicinsku holističku astrologiju, poslovnu astrologiju, psihološku astrologiju, astrokartografiju te karmičku astrologiju. Koliko je to područje astrologije zanimljivo, pokazuje podatak da je tečaj karmičke koji sam osmislila, postao moj najpopularniji tečaj. Od početka svoje karijere, od 1997. do 2007. godine, vodila sam trgovine ezoterije "Luč" i "Zenit" u centru Rijeke. Kako imam ascendent u znaku Strijelca, puno sam putovala i učila sve do 2007. godine, kada sam pokrenula svoju školu astrologije. Kao pravi Strijelac, traganje za istinom, putovanje i prenošenje znanja moja su misija i strast. Od 2014. godine, kada mi je tranzitni Uran aktivirao šestu kuću posla, započela sam s online tečajevima astrologije. Posebno me zanimaju poslovna astrologija, budući da sam od svoje 18. godine privatni poduzetnik, te karmička i psihološka astrologija.