Cool Force i Cool Force Sport za samopouzdane i odlučne muškarce

Snagu, samopouzdanost, odlučnost Baldessarini je uhvatio u dva muška mirisa – Cool Force i Cool Force Sport, luksuzne mirise koji se uvuku pod kožu, za muškarce koji znaju što žele.

Cool Force

Čak i u najtežim situacijama on će zadržati hladnu glavu, ima hrabrost i stil. Aaromatična svježina mirisa Baldessarini Cool Force savršeno naglašava njihov karakter. Gornja nota nadahnuta je kardamomom, bergamotom i mandarinom, dok neroli, muškatni oraščić i vodeni akordi daju aromatičnu i muževnu srednju notu. Sastav od mošusa, cedra i bijelog pačulija daje snažnu auru. Moderna svježina za muškarce s ciljem.

Baldessarini Cool Force Eau de Toilette, 90 ml.

Cool Force Sport

Samokontrola i jačina karaktera, upornost i snaga, gdje drugi odustaju on ostaje fokusiran u stresnim situacijama. Cool Force Sport sportska je interpretacija mirisa Cool Force. Gornja nota uranja u aromatično-vodenu svježinu srednje note. Muževno mirisan ružmarin, sportski vodeni akordi i plemeniti neroli cvjetovi čine središnji dio. Donje note začinjene cedrom i sandalovinom, kao i jedinstvenim pačulijem. Dinamična toaletna voda, za muškarce koji zrače samouvjerenom elegancijom u svojoj odvažnosti.

Baldessarini Cool Force Sport Eau de Toilette, 90 ml.