HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 21. LISTOPADA Mjesec u Biku

Mjesec ostaje u ljupkom Biku kojim Venera vlada cijeli dan. Danas planirajte stvarati i uživati u ljepoti i udobnosti. Zapamtite da ideja ljepote i udobnosti ne uključuje ništa otmjeno ili raskošno. Jednostavno, čak i minimalistički užici su odlika Bika.

Mjesec će napraviti napete aspekte sa Saturnom i Uranom u popodnevnim satima  što će nam donijeti manje napetosti. Imajte na umu da su Mjesečevi aspekti prema drugim planetima kratkotrajni (djeluje sat do dva).

Neka vam dan bude što jednostavniji i dajte sve od sebe da izbjegnete stres.

Pripremite se već danas za sutrašnji jutarnji izazovni aspekt između Marsa i Plutona jer će već danas snažno utjecati na nas. Kad su Mars i Pluton u kontaktu možemo naići na snažne energije kojima je teško upravljati. S ovim tranzitom u igri, žudimo za osjećajem kontrole nad događajima, odnosima i/ili okolnostima i postajemo frustrirani na svaki znak da ga nemamo.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju novu web stranicu http://www.astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com