STAND-UP TALENT SHOW Stalno nešto komentirate? Pokušajte napraviti karijeru od toga

Studio smijeha u suradnji s kreativnom agencijom Sretna lubenica organizira stand-up talent show pod nazivom „Pokažimo zube“ u deset gradova Hrvatske.

Kroz open mic natjecanja bit će izabran najbolji hrvatski stand up komičar 2017/2018., a pobjednik showa osvaja turneju u 20 gradova, te ugovor sa Studijem Smijeha, dok svi sudionici showa dobivaju mogućnost suradnje i mentorstvo Studija smijeha.

Prijatelji su vam rekli da ste duhoviti? Uvijek ste bili razredni klaun? Ne možete ne komentirati glupe stvari koje vas okružuju? Ovaj talent show je pravo mjesto za vas! Dođite, prijavite se i podijelite vaša mišljenja i stavove s publikom. Godine nisu bitne, samo da ste punoljetni!

Program i show vode Marina Orsag, Goran Vinčić plus gosti Studija smijeha, a natjecanja će se održati u Zagrebu, Karlovcu, Dubrovniku, Splitu, Varaždinu, Čakovcu, Osijeku, Slavonskom brodu, Puli i Rijeci. Za Zagreb i Karlovac prijave su do 14. i 17. listopada, a info za ostale gradove kao i pravila natjecanja te info o nagradama i prijavama možete naći na stranici Studiosmijeha.hr.

Raspored natjecanja i snimanja:
16.10. Zagreb, Studio
19.10. Karlovac, Ziggy bar
24.10. Dubrovnik, Lazarete
25.10. Split, Ghetto
31.10. Varaždin, Elephant
3.11. Čakovec, Podroom
6.11. Osijek, Campus
7.11. Slavonski Brod, Insomnia
13.11. Pula, Shipyard pub
14.11. Rijeka, Tunel Club.