HOROSKOP ZA NEDJELJU, 5. OŽUJKA Velikodušnost i podrška

Jučer navečer Mjesec je bio u napetom aspektu s Uranom i donio malo tjeskobe, a danas se Mjesec suprotstavlja Saturnu donoseći ozbiljnu prednost zabavnom vikendu.

Naša je pozornost usmjerena na poteškoće u svijetu i kulturi koje su izvan naše kontrole. Ovaj Mjesec u Lavu nam postavlja vrlo jednostavno pitanje: kako možemo pomoći drugima?

Saturn traži da se suočimo sa stvarnošću i našim osobnim odgovornostima. Lav rješava probleme izražavajući pretjeranu velikodušnost. Lav je vrlo osoban znak i danas se velike poteškoće u svijetu doimaju vrlo osobnima. Ako ste u mogućnosti izraziti velikodušnost novcem ili resursima, pronađite cilj za koji osjećate veliku podršku.

Velikodušnost možete izraziti na mnoge druge načine. Budite kreativni i pobrinite se da vaša velikodušnost bude pravi izraz onoga u što vjerujete i u što ste strastveni. Kakvi god bili vaši darovi, danas je dan da ih besplatno darujete. Sunce vlada Lavom i sve nas grije toplinom, strašću i svjetlošću.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com