HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 6. STUDENOGA Svugdje, a nigdje

Danas će biti dan kada planete neće raditi teške aspekte.

Mjesec u Blizancu bit će slobodan od drugih planeta, pa će nam donijeti društvenost, brbljivost, nova poznanstva i okupljanja. Zbog njegove promjenjivosti i rasipanja interesa može se dogoditi da budete spriječeni dobiti opipljive i određene rezultate.

Oni koji imaju natalno Mjesec u Blizancima smatraju da je znanje moć. Njima danju i noću prolaze mnoga pitanja kroz glavu, što ih ostavlja napetima cijelo vrijeme.

Zanimljivo je da ljudi s Mjesecom u Blizancima uvijek imaju blisku vezu sa svojim roditeljima.

Muškarac s Mjesecom u znaku Blizanca voli sklapati prijateljstva. Zato nemojte biti iznenađeni kada nađete brojne kontakte u njegovom mobitelu. Voli putovanja, kretanje i traži raznolikost. Previše romantike ga može gušiti. Zato odnos koji ima mora biti pun zabave i putovanja. Je li vjeran? Osim što je nepredvidljiv, postoji mogućnost da luta emotivno ako nema zabave i uzbuđenja u vezi.

Žena s Mjesecom u znaku Blizanca je šarmantna i prijateljska, ali isto tako ona je zainteresirana za pravi svijet. Njezina glavna područja interesa su životi njenih prijatelja, što ima na televiziji, koja se nova hrana poslužuje u restoranu…

Nervoza je naglašena, a njezine misli su okrenute prema budućnosti. U ljubavi ona je obično vjerna, ali može biti neodlučna na početku odnosa. Problem je njen logički um. Postavlja previše pitanja o nedostacima i prednostima ako bude s nekim. Zbog toga će uporan muškarac biti jedini koji će osvojiti njezino srce.

Često, kada je u vezi, se zapita je li s pravom osobom, ali to ne znači da će zbog toga stvarati probleme u svom ljubavnom životu.

Ona ne vjeruje u iskazivanje svoje ljubavne veze. Za nju je trenutačan posao najbitniji, a ljubavni odnos je samo redovni dio njenog života. Sjetite se promjenjive prirode Blizanaca i shvatit ćete njenu perspektivu.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com