Kvadrat Marsa i Neptuna do 2.1.

Do 2.1. na nebu imamo kvadrat Marsa i Neptuna ♆ .
Možete se naći u situaciji u kojoj nećete moći izravno izvršiti ono što ste naumili, pa ćete morati djelovati iz sjene, tajno, ili pričekati povoljnije vrijeme.
Mogu se pojaviti neke prepreke koje će vam biti nejasne.
Samopouzdanje vam može pasti, možda vam cilj prema kojem idete nije jasan ili način na koji ćete ga postići. To može biti prilično neugodno i može dovesti do neprikladnog ponašanja.
Pod ovim aspektom se odvijaju tajne, lažne i kriminalne aktivnosti. Zato budite oprezni, pogotovo s novim ljudima, onim koji vas nešto mole, ili obećavaju nešto u zamjenu za vašu vjernost ili financijska ulaganja. Sad su jako aktivni prevaranti koji žele profitirati na tuđu štetu.
Oprez u financijskim pitanjima i radu s dokumentima. Postoji opasnost od krivotvorenja i prijevare. Nemojte se upuštati u ovakve aktivnosti jer će se okrenuti protiv vas!
Postoji mogućnost trovanja – oprezno s hranom, pićem, i lijekovima.
Opasnost je na vodi – bolje ne idite na izlete ili putovanja vodenim putevima.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com