Tjedni horoskop: Prva pomrčina u 2024.

Merkur i pravi Mjesečev sjeverni čvor susreću se na 15° Ovna oko 18.-19. ožujka .
Kad god su Merkur i Mjesečevi čvorovi u aspektu, to se poklapa s vrlo užurbanim, nervoznim i napetim razdobljem, punim razgovora i kretanja.
Stvari se počnu pomicati.

Sunce ulazi u znak Ovna oko 20. ožujka , sugerirajući novi početak.
Čuvajte se neispravne elektronike ili električnih uređaja u istom razdoblju.
Također, tu i tamo se ne mogu isključiti problemi s računalom ili internetom (povezivanje).
Ne preporučuje se kupnja bilo čega oko ovog dana jer artikli možda neće biti dostupni, mogu biti neispravni ili mogu kasniti.

Sunce ulazi u znak Ovna 20. ožujka, započinjući sezonu Ovna, a mi možemo biti energičniji i entuzijastičniji. Možemo preuzeti inicijativu, ali moramo imati na umu to retrogradno kretanje Merkura koje kreće 1. travnja.

Oko 21. i 22. ožujka Venera i Saturn spajaju se na 12° Riba, dok će Mars ući u suosjećajne Ribe oko 22. i 23. ožujka .

Područje stupnjeva od 12° Riba odražava spuštanje ili skrivanje, nestajanje i/ili zadržavanje (vrlo) niskog profila.

Neki od vas bi mogli zakoračiti u nepoznato i preuzeti neke rizike koji idu s tim.
(Iznenadna) promjena karijere također je moguća i često ukazuje na potrebu da budete neovisniji.

Konjunkcije Venere i Saturna su melankolične tako da malo usamljenosti može biti dio trenutne mračne energije.
Neki od vas mogli bi se suočiti s novčanim problemima, nemogućnošću plaćanja računa ili kupovine, dok bi se drugi mogli suočiti s odvajanjem od voljene osobe.

Kad Mars uđe u znak Riba, čuvajte se nekih skrivenih radnji i aktivnosti.
Mars je trenutno u neprijateljskom položaju, radi iza leđa ili na tajnom zadatku.
Postoje zataškavanja.

Na kraju krajeva, život se sastoji od ‘umijeća prijevare’.

Slijedeći mundanu astrologiju, ulazak Marsa u Ribe često se podudara sa simptomima sličnim gripi i/ili zdravstvenim problemima, padom vlade(a), otpuštanjem, žrtvom nasilja ili nesrećom.
Budući da Mars predstavlja oružane snage i vatrogasce, za očekivati ​​je da ovo razdoblje može donijeti mnogo intervencija za pomoć onima koji pate i/ili su žrtve neke situacije.
Nemojte se zavaravati jer Mars u Ribama nije lak i može povećati bijes i nasilje koje je često povezano s drogama ili opijanjem.

Do 5. travnja Venera i Mars zajedno borave u Ribama, potičući (ljubavni) život svim vodenim znakovima (Rakovi, Škorpion i Ribe), kao i Djevicama i onima kojima je Djevica ascendent.

Prateći astrometeorologiju, svi aspekti Venere i Saturna podudaraju se s nižim temperaturama i oblačnim vremenom.
Dodajte tome stelij u Ribama i Mars koji također ulazi u Ribe, oborine i šteta uzrokovana vodom i slično mogu biti dio slike.

Naša prva pomrčina u 2024. godini dolazi 25. ožujka, a to je pomrčina Mjeseca u Vagi. Ovo je dobro vrijeme za rad na problemima u odnosima i moguće je donošenje važnih odluka. Možemo osjećati da su veze sada važnije za našu stabilnost i sigurnost, i možemo udvostručiti dobre veze, šireći predanost ili pronaći izlaz iz loših.

Prateći astrometeorologiju, pomrčina Mjeseca od 24. do 25. ožujka na 5° Vage koincidira s poplavama.
Ovo posebno područje stupnja odražava energiju šokantnog iskustva sa situacijama koje se događaju i koje ne možete shvatiti u potpunosti.
Slijedeći mundanu astrologiju, prosvjedi, manifestacije i/ili štrajkovi spadaju u mogućnosti.
Ovo je vrlo užurbana pomrčina Mjeseca, koja predstavlja puno stresa, buke i kretanja.

Ipak, neće svi htjeti raditi tijekom ovog razdoblja pomrčine Mjeseca i neki od vas bi se mogli osjećati preopterećeno pa je najbolje ne dopustiti više stresa ili posla.

Moguće su i neke prirodne katastrofe ili katastrofe koje je izazvao čovjek (poput potresa, odrona zemlje itd.).

Ako ste rođeni oko 7. siječnja, 5. do 6. veljače, 6. ožujka, 6. travnja, 6. svibnja, 6. lipnja, 8. srpnja, 8. kolovoza, 8. rujna, 9. listopada, 8. studenog ili 7. do 8. prosinca, ovo razdoblje pomrčine Mjeseca može biti vrlo društveno, s puno okupljanja, druženja te srdačnih susreta.

Možda se samo osjećate popularno.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com