HOROSKOP ZA SUBOTU, 9. PROSINCA Mars ulazi u znak Škorpiona, nema više kompromisa

Na današnji dan Mars će ući u znak Škorpiona, što je znak njegovog sjedišta.

On će u Škorpionu boraviti sve do 27. siječnja. Sad će Mars biti usmjeren  i usredotočen na dobivanje onog što želi. Ovo je velika vijest!

Mars predstavlja naš “pogon“, naše samopouzdanje, a u Škorpionu Mars će pronaći snagu i fokus, te kanalizirati svoju energiju u ono što je važno za njega. Nema više kompromisa koji je bio naglašen dok je Mars bio u znaku Vage (od 22. listopada). Ako imate planete u znaku Škorpiona ovaj prolazak Marsa kroz znak Škorpiona dat će vam dodatni poticaj u životu.

S Jupiterom koji se također kreće znakom Škorpiona i Marsom koji će početi kretati znakom Škorpiona  počinje razdoblje kada ćemo imati jaku volju otkriti istinu u potpunosti.

Pitanja seksualnih zlostavljanja i dalje će biti aktualna, naročito dok Mars bude u svom znaku Škorpiona i Jupiter u Škorpionu.

Mjesec će boraviti u znaku Djevice cijeli dan što će nam donijeti potrebu za čišćenjem, redom i organizacijom.

Ovu subotu nećemo imati prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com