HOROSKOP ZA SUBOTU, 1. PROSINCA Uživajmo u večernjem izlasku

Prazan hod Mjeseca imamo od 15.34 do 15.48 nakon čega će Mjesec ući u znak Vage. Ovaj položaj Mjeseca podržava romantične i diplomatske napore, druženje i umjetnost. Bitno je da težimo postizanju ravnoteže i zadovoljstva u svim svojim društvenim  i obiteljskim interakcijama.

Imajmo na umu da kao zračni znak, Vaga se u osnovi bavi intelektualnim šarmom.  Uživajte u kulturnim aktivnostima, idite u muzej, koncert, kazalište.

Retrogradni Merkur se danas vraća u znak Škorpiona i on nas želi ponovno spojiti s ljudima iz prošlosti da bi ponovno pokrenuli, otpustili ili pokušali riješiti situacije. U Škorpionu će ostati sve do 12. prosinca i naša razmišljanja će biti više skeptična ili sumnjiva.  Ovo je dobro vrijeme da pregledamo i ponovno procijenimo naše financije, odnose, strasti ili motivacije. Retrogradni Merkur često nam otkriva iz prošlosti  skrivene informacije, a dok je u Škorpionu to je posebno naglašeno.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com