Shadow work, moćna tehnika rada s podsvjesnim umom

Rad sa sjenom, poznat i kao shadow work, moćna je tehnika rada s našim podsvjesnim umom. Suočavanjem sa sjenama ili nesvjesnim dijelovima sebe radimo na svojim traumama, strahovima i negativnim emocijama koje su povezane s arhetipovima. Na taj način bolje razumijemo kako oni i danas utječu na naš život te kako ih integrirati ili ih se riješiti – što posljedično može dovesti do poboljšanja odnosa i ponašanja, te osvještenijeg i smirenijeg života.

valamar kod, valamar rezervacija, valamar popust

„Dnevnik: Rad sa sjenom“, jedan od najpopularnijih svjetskih priručnika na tu temu, milijunima je čitatelja diljem svijeta pomogao suočiti se sa svojim sjenama i integrirati ih. U njemu ćete pronaći natuknice, savjete i praktične vježbe koji će vam pomoći istražiti skrivene aspekte vlastite ličnosti koje ste do sada potiskivali ili čak nijekali.

Kroz rad sa sjenom steći ćete dublje razumijevanje svojih strahova, nesigurnosti i negativnih obrazaca ponašanja te naučiti kako ih prihvatiti ili prevladati a sve u cilju postajanja autentičnije verzije sebe.

Bez obzira na to borite li se s tjeskobom, imate li probleme u vezi ili jednostavno pokušavate raditi na sebi, „Dnevnik: Rad sa sjenom“ nudi vam moćan alat za osobnu transformaciju.

S njim ćete se uputiti na putovanje prema samootkrivanju i iscjeljenju koji će vam pomoći postići svoj puni potencijal.

Knjigu „Dnevnik: Rad sa sjenom“ u izdanju Egmontove biblioteke Puls pronađite u svim knjižarama te na shop.egmont.hr