HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 13. PROSINCA Odličan dan za odmor

Prazan hod Mjeseca od 11.19 do 13.39 nakon čega će Mjesec ući u znak Ribe. To će nam donijeti osjetljiv dan s naglaskom na inspiraciju.

Ribe su znak promjenjive vode koji su pasivne, prilagodljive, ali i duboko energetski  emocionalne.  Zato je ovo idealan dan za umjetnost, meditaciju, kreativnost, za slušanje glazbi i gledanju filmova. Uživajte u odmoru.

Dan može biti izazovan ako imate potrebu za odlučnosti ili hrabrosti. Međutim ako ste umjetnik, sanjar, ili pjesnik sada ćete imati sve na raspolaganju. Dok je Mjesecu Ribama mi se osjećamo mekšim, prilagodljivim, osjetljivim i ranjivim nego inače.

Suosjećanje, intuicija i mašta će vam dobro poslužiti tijekom popodnevnih sati.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com