HOROSKOP ZA SUBOTU, 15. PROSINCA Nježnost i suosjećanje

Snovi su favorizirani zbog onog što želite više od bilo čega drugog. Vjerovali ili ne, mogli bi biti dostupni, ali ćete imati ozbiljnih prepreka za savladavanje.  Međutim, to je često slučaj,  da samo dokažete nešto što jako želite. Ono što ste spremni učiniti da biste dobili to će odrediti koliko jako to stvarno želite. Put je rijetko lagan za bilo što vrijedno.

Danas imamo prvu četvrt sunca u Strijelcu i Mjeseca u Ribama. Osjećat ćemo da moramo nešto poduzeti. Bez obzira na projekt ili inicijativu koju smo započeli oko mladog Mjeseca, prošli tjedan, sad se možemo suočiti s prvim preprekama.

Mjesec se i dalje nalazi u Ribama i dalje od nas zahtjeva nježnost i suosjećanje. Bez obzira jeste li sami ili u paru, navečer biste trebali stvoriti ugodno atmosferu uz svjetlost svijeća, glazbe, možda neko aromatično ulje i definitivno puno vremena za opuštanje.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com