HOROSKOP ZA NEDJELJU, 16. PROSINCA Stabilizacija u ljubavi i financijama

Ovu nedjelju će ugodan aspekt između Venere i Saturna imati jaki utjecaj na nas. On će nam pomoći da stabiliziramo naše emocije i odnose. Možemo napraviti neki napredak tako što ćemo posvetiti pažnju tradiciji i rješavati situacije na strukturirani način. Mali napredak možemo ostvariti u poslovanju i partnerstvu.  Bit ćemo više odgovorni u odnosu s drugima i vlastitim osjećajima. Ovo može biti vrijeme za finaliziranje nekog pitanja koji se prvi put pojavilo u rujnu, ali još nije završeno.

Saturn i Venera u ugodnom aspektu nam donose stabilnost u vrijednostima, bilo da je u pitanju ljubav, ljepota ili financije. Napravite prijedlog ili plan za stabilizaciju ljubavi i partnerstva.

Prazan hod Mjeseca imamo od 00.49 do 01.43 nakon čega će Mjesec ući u znak Ovna. Mjesec u Ovnu nam daje hrabrost i ambiciju. Često je simbol Ovna povezan s borbom, ratom, gnjevom ili uništenjem, i bez sumnje Ovan je borbena sila. Ali to se ne mora nužno koristiti u destruktivnom smislu. U svakodnevnom životu ovakav položaj Mjeseca može pokrenuti čudesno važne stvari, jer nam donosi novu pozitivnu energiju.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com