HOROSKOP ZA UTORAK, 1. SIJEČNJA Dan za odluke

Planete u siječnju otkrivaju da smo napokon slobodni od svih retrogradnih planeta i njihovih sjena koje su bile većinom 2018. godine. Od 6. siječnja sve će planete ići direktno što je vrlo rijetka pojava i one će nam otvoriti vrata za nove mogućnosti sve do 18. veljače.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz znak Škorpiona i čini ugodne aspekte s Plutonom i Venerom potičući želju za intimnošću. Uz pomoć ovog položaja Mjeseca možemo planirati realne ciljeve za nadolazeću godinu.

Kasno navečer spoj Sunca i Saturna donijet će nam naglasak na odgovornost i ispunjavanje obaveza. Ovo je vrlo otrežnjujući aspekt i odličan je za obaveze i dugoročne odluke. Ovo je vrijeme za planirati kako napraviti reda u našim životima ili raditi na starom projektu koji zahtijeva novu obavezu.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 1. siječnja u 23.26 do srijede, 2. siječnja u 09.58.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com