HOROSKOP ZA SUBOTU, 5. SIJEČNJA Djelomična pomrčina Sunca

U ranim jutarnjim satima Merkur će ući u znak Jarca sve do 25. siječnja. Planet komunikacije, razmišljanja, uma će postati organiziraniji, usmjeren prema cilju. Na kraju ćemo dobiti jasnoću za ono što je potrebno da bi dostigli svoje ciljeve.

Preciznost, intelektualna strogost i općenito sigurnost da smo razumjeli činjenice biti će naglašena naredna tri tjedna. To je dobra stvar, jer je Merkur, dok je boravio u znaku Strijelaca, u zadnjih mjesec dana imao je tendenciju da zaboravlja stvari, važne sastanke kao i svoje obaveze prema drugima.

U tijeku noći na nedjelju imamo mlad Mjesec i djelomičnu Sunčevu pomrčinu u Jarcu i to na 15. stupnju. Obratite pozornost na to kako stvari prolaze u vašem osobnom životu ovaj vikend. Ova pomrčina je doista posebna jer će biti u bliskom dodiru s Saturnom i Plutonom i imat će na nas djelovanje u narednih šest mjeseci. U znaku Jarca kojim vlada Saturn javni život, karijera, ugled, postignuća i odgovornost su fokus. Ova pomrčina odnosi će se na nove početke u svim tim pitanjima.

Uz moćnu energiju Jarca ove djelomične Sunčeve pomrčine, imamo priliku da napravimo važne promjene u našim životima koje će nam donijeti korist i nakon ovog ciklusa mladog Mjeseca.

Sunčeve pomrčine u prošlosti dogodile se otprilike na istom stupnju  kao i ova pomrčina  početkom siječnja 1973., 4. siječnja 1992. i 4. siječnja 2011. To nam može pomoći da se vratimo  na ta razdoblja i razmotrimo teme koje su bile aktualne u to vrijeme  kako bi razumjeli kako će na nas djelovati ova pomrčina.

Netko će postati poznati značajan zbog  planiranog braka, drugi će promijeniti karijeru, u svakom slučaju ako budete radili ritual za mlad Mjesec neka vam fokus bude na poslu, zaradi, karijeri i uspjehu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com