HOROSKOP ZA PETAK, 18. SIJEČNJA Dan velikog intenziteta

Promjene, napetosti, ali i romantična ljubav nas očekuju za vikend. Sve što se bude događalo brzo će proći.

S Venerom i Marsom u vatrenim znakovima koji su danas u skladnom aspektu osjećat ćemo se pozitivno i uravnoteženo u svojim najintimnijim odnosima. Očekujte vikend pun romantike i zadovoljstva.

U večernjim satima imamo još zanimljivosti,  Merkura koji će se spojiti s Plutonu u Jarcu što ukazuje  da ćemo se baviti skrivenim i potisnutim pitanjima koja ćemo htjeti dovesti na površinu. Tijekom večeri možemo imati značajne razgovore koji će nam otkriti vrijedne informacije ili ćemo dobiti uvid u situaciju.

Bez obzira na to što će Sunce i Uran biti u teškom aspektu tijekom noći, oni će itekako utjecati na današnji dan. Donijet će nam napetost u vezi naše volje i da se izrazimo kao pojedinac. Trik je u tome da trenutno trebamo izbjegavati prenaglašenost sebe  ili ega dok ne prepoznamo potrebu za promjenom, rastom i poboljšanjem.  Može doći do pomalo kaotične atmosfere. Bolji pristup bi bio identificirati područja koja se trebaju promijeniti  ili tražiti rješenje koje nije toliko dramatično ili naglo da djeluje protiv nas i naših odnosa.

Izbjegavajmo donošenje odluka  i temperamentno ponašanje.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com