HOROSKOP ZA PETAK, 12. TRAVNJA Energija, entuzijazam i predanost

Petak je pozitivan dan i ako trebate obaviti posao, to bi bio dan za to. Jutarnji aspekt Merkura i Jupitera će podići raspoloženje i naš pogled na svijet trebao bi biti pozitivniji od ostatka tjedna. To će nam omogućiti da završimo sve stvari prije vikenda.

Također pozitivan aspekt Venere i Saturna u popodnevnim satima donosi nam pozitivne aktivnosti vezane uz poslovanje. Osjećat ćemo pozitivno razmišljanje o projektima i  planovima na kojima trenutno radimo.

U večernjim satima imamo prvu četvrt Mjeseca koja sa sobom donosi izazove i mogućnosti.  U ovom trenutku možemo se osjećati teško, ali na duge staze, sjetimo se da unutar naše ranjivosti leži naša snaga.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz znak Raka što će potaknuti kod nas da se povežemo s drugima na dubokoj osobnoj razini.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com