Anna Oxa nastupa u Opatiji

U četvrtak, 15. kolovoza u 21 sat na opatijskoj Ljetnoj pozornici nastupit će Anna Oxa.

Iznimnog glazbenog talenta, karizmatična i uvijek drugačija, zavidnih glasovnih mogućnosti, sjajnih interpretacija i provokativnih scenskih nastupa, Anna Oxa plijeni pozornost publike i slušatelja od samih početaka glazbene karijere. Počela je vrlo rano, a streloviti uspon doživjela je sa samo 17 godina kada je 1978. godine debitirala na festivalu u Sanremu gdje je fantastičnom izvedbom pjesme „Un emozione da poco“ osvojila drugo mjesto. Na ovom najpoznatijem svjetskom glazbenom festivalu pobijedila je 1989. pjesmom „Ti lascero“ u duetu s Faustom Lealijem, a drugu pobjedu donijela joj je pjesma „Senza pieta“ 1999. godine.

Na Festivalu u Sanremu sudjelovala je 15 puta, tijekom karijere izdala je 23 albuma prodanih u preko 10 milijuna primjeraka, te ostvarila suradnje s najvećim zvijezdama glazbene scene.

„Iznimno mi je drago što našoj publici omogućujemo još jedan vrhunski koncert jedne od najvećih europskih glazbenih diva, izvrsne Anne Oxa. Pozivam sve neka budu zajedno s nama dio ovog vrhunskog glazbenog doživljaja i još jedne stranice opatijske glazbene povijesti koju ispisujemo“, istaknuo je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija.

Zadivljujuće snažan vokal Anne Oxa praćen emocionalnom interpretacijom i jedinstvenom scenskom pojavom, kao i njeni brojni hitovi donijet će dašak sanremskih nota na opatijsku Ljetnu pozornicu i publici osigurati nezaboravno glazbeno iskustvo.

Ulaznice za ovaj ekskluzivni koncert mogu se kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 15 sati i u Centru Gervais (Nikole Tesle 5) sat vremena prije početka programa koji se tamo održava, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na Mojekarte.hr. Cijene ulaznica kreću se od 40 € do 60 €. Studenti i umirovljenici ulaznice mogu kupiti s popustom od 10% na blagajnama u Opatiji.

foto Photo by Anthony DELANOIX on Unsplash