HOROSKOP ZA NEDJELJU, 5. SVIBNJA Kako će na vas utjecati mladi Mjesec u Biku?

Današnji mlad Mjesec (u 00.45) na 14. stupnju Bika donosi nam mogućnost da neku ideju pretvorimo u stvarnost i realnost. S ovom moćnom energijom Bika imamo priliku napraviti važne promjene u našim životima. Vrijeme je da napravimo čvrste, ali realistične planove i započnemo novi ciklus.  Kulminaciju i rezultate možemo vidjeti već 18. svibnja kad ćemo imati pun Mjesec u Škorpionu.

Ovaj mlad Mjesec posebno će utjecati na osobe koji imaju planete ili točke otprilike od 10. do 18. stupnja fiksnih znakova (Bik, Škorpion, Vodenjak i Lav)

Ako znate u kojoj kući (području) u vašoj natalnoj karti se nalazi znak Bika možete ovdje pročitati na koje područje će ovaj mlad Mjesec posebno utjecati.

U večernjim satima Mars, planet odlučnosti i hrabrosti bit će u suprotnosti s Jupiterom, planetom rasta i ekspanzije.  Što ste započeli u siječnju 2018. kad su Jupiter i Mars započeli svoj ciklus?  Sada možete vidjeti koliko daleko ste došli na tom putu od 16 mjeseci. Ako je potrebno, napravite prilagodbe. Sad je vrijeme da to učinite uz pomoć slobodne volje i hrabrosti.

Snažna želja za rastom, širenjem i učenjem sada je naglašena. Ako se osjećamo ograničeno i ako ne znamo odakle početi, sad možemo biti frustrirani zbog toga. Iskoristimo ovu energiju za promjene i poboljšanje.

Mjesec nastavlja svoj put kroz znak Bika  i naša želja za vjernošću, sigurnošću i udobnošću je naglašena. Usporimo i uživajmo u ovom danu koji je idealan za opuštanje.

Prazan hod Mjeseca imamo od nedjelje, 5. svibnja u  17.10 do ponedjeljka, 6. svibnja u 5.39.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com