HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 3. LIPNJA Novi početak

Tjedan počinje sa mladim Mjesecom u Blizancu u 12.01. Svaki mlad Mjesec je početak ciklusa osobnog rasta. Ovo je vrijeme novih početaka i dobro razmislite što želite napraviti u narednim tjednima, koje ciljeve želite ostvariti.

Tema ovog mladog Mjeseca je komunikacija i intelektualno razumijevanje. Ono na što moramo obratiti pažnju ili napraviti čisti put za nove početke učenja, pisanja, govorenja i povezivanja. Naš razgovori i misli mogu nas voditi u novim smjerovima ili će doći do novih puteva za naše projekte.

Ovaj mlad Mjesec će biti na 12. stupnju Blizanca i imat će aspekte sa Jupiterom i Neptunom. To će biti vrlo idealistički i optimistični mlad Mjesec.

Najviše će utjecati na osobe koje su rođene oko 17. siječnja, 3. ožujka, 17. travnja, 3. lipnja, 20. srpnja, 5. rujna, 20. – 21. listopada ili 4. prosinca.

Isto tako ako imate planete ili kuteve oko 10. do 15. stupnja bilo kojeg promjenjivog znaka (Blizanac, Djevica, Strijelac i Riba) ovaj mlad Mjesec biti će značajan za vas.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com