HOROSKOP ZA PETAK, 14. LIPNJA Udahnimo duboko

Još jedan naporan dan na kozmičkoj sceni.

Mars će u jutarnjim satima biti u skladnom aspektu sa Neptunom,  ali kasnije će se suprostaviti Saturnu i Jupiteru. Ova konfiguracija nam ukazuje da ćemo se vjerovatno suočiti sa preprekama u projektima i ciljevima. Okolnosti ili ljudi nastojat će nam raditi prepreke  na putu ili nas odvratiti od naših želja, što će kod nas uzrokovati osjećaj ljutnje ili frustracije. Okolnosti su takve da moramo procijeniti gdje smo ulagali previše ili premalo energije. Od nas se traži da usporimo i budemo strpljivi i možda preustrojimo naše prioritete.

Mars će biti sasvim blizu sjevernog Mjesečevog čvora i Merkura i dobro bi bilo da razmotrimo detaljno naše današnje postupke. Učinimo najbolje što možemo iz srca. To je sve što sad možemo napraviti.

Jupiter u napetom aspektu sa Neptunom ima već par dana djelovanje na nas i donosi nam zbunjenost i  zamagljenost, posebno do kraja tjedna. Također ovaj aspekt je specifičan za poplave, oluje i kišu, što smo se imali priliku i sami uvjeriti zadnjih dana. Pripazite na dezinformacije, ne vjerujte svemu što pročitate i onome što čujete.

Sa Mjesecom u Škorpionu pokušajte da ne padnete pod njegov utjecaj osvete i sumnje.

Prazan hod Mjeseca imamo od petka, 14. lipnja u 21.45 do subote, 15 lipnja u 11.02.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com