HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 15. KOLOVOZA Pun Mjesec i njegov utjecaj

Na svaki pun Mjesec imamo Sunce i Mjesec u suprotnim znakovima. Polaritet između njih traži ravnotežu i jasnoću. Danas u 14.29 imamo pun Mjesec u Vodenjaku i sad možemo raditi na usklađivanju naših individualnih potreba s humanim potrebama kolektiva. Između sebičnosti i nesebičnosti postoji mjesto na kojem trebamo zastati i danas ga pronaći.

Prisjetite se 4. veljače 2019., o čemu ste razmišljali ili počeli nešto novo raditi u to vrijeme. Uzmite u obzir da je današnji pun Mjesec u Vodenjaku vrhunac onoga što smo započeli tada.

Pun Mjesec se događa na 22. stupnju Vodenjaka i bit će u suprotnosti s Venerom i Suncem što sugerira da su naše pripadnosti jako povezane s našim emocijama. Opozicija ili suprotnost između Mjeseca, Sunca i Venere ne izgleda baš prijateljski. Što god mislite da želite, vjerojatno ćete imati neke nedostatke podrške od prijatelja ili suradnika, što će vjerojatno imati utjecaj da promijeni nekoliko stvari. To će vas vjerojatno iznenaditi, posebno ako budete optuženi da ste previše grandiozni u svojim očekivanjima.

Utjecaj ovog punog Mjeseca osjetit će najjače fiksni znakovi (Bik, Vodenjak, Škorpion i Lav) koji imaju planete ili točke od 20. do 24. stupnja. Njima će donijeti dileme vezane za odnose.

Blizanac, Strijelac, Vaga i Ovan će više biti skloni koketirati, pa čak i oni koji su u vezi.

Neodlučni i kruti u osjećajima bit će Rak, Djevica, Riba i Jarac.

Također pogledajte u svojim natalnim kartama u kojoj kući vam se nalazi znak Vodenjaka da bolje razumijete što ćete privesti kraju.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološku prognozu po horoskopskim znakovima možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa, no ako vas zanima kako kretanje planeta djeluje na vas osobno, te kako možete umanjiti loše utjecaje, a iskoristiti one koji su povoljni, dogovorite termin savjetovanja. Konzultacije se mogu dobiti i putem telefona ili Skypea.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com