HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 22. KOLOVOZA Samo laganini

Danas je posljednji dan sa Suncem u Lavu. Vrijeme igre i zabave pretvorit će se u vrijeme napora, učenja i rada kada nam sutra Sunce uđe u Djevicu.

Prolaz Mjeseca u Biku donijet će nam miran dan, lagani tempo. Bilo bi dobro da se dan provede u prirodi, šetnji, uživanju. Želja za odanošću, mirom i udobnošću je ono što će nas danas motivirati. Nije vrijeme za promjene, već trebamo usporiti i opustiti se.

Poslovno, ovo je dobro vrijeme za investiranje, promoviranje imovine, najam imovine, zapošljavanje nove osobe ili raditi na nečemu što se tiče našeg doma ili što zahtjeva trajne rezultate.

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 22. kolovoza u 23.32 do petka, 23. kolovoza u 16.33.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com