HOROSKOP ZA NEDJELJU, 27. LISTOPADA Priprema za mlad Mjesec

Mjesec u Vagi bi volio usrećiti sve, ali danas postoje komplikacije zbog kojih će to biti naporan poduhvat.

U popodnevnim satima Mars u Vagi, kojem je već neugodno što je u Vagi, napravit će sa Saturnom u Jarcu napeti i neugodni aspekt. Ovaj tranzit može donijeti frustracije, pogoršanja, ograničenja i bijes. Jedan od problema će biti što nećemo znati kako se osloboditi tog bijesa, jer Mars u Vagi ne može reagirati izravno kao što je uobičajeno. Osjećat ćemo se blokirani u izvršavanju svojih ideja. Vrijeme je da se povučemo i radimo na našoj izdržljivosti i održavanju.

Posao i fizičke aktivnosti se mogu povećati, okolnosti mogu zahtijevati odgovornost za donesene odluke. Ovih dana trebalo bi i ograničiti poslovne kontakte, odgoditi posjete službenim tijelima, žalbe na njih možda neće uspjeti ili će odluke biti odgođene zbog birokracije i nepotrebnih formalnosti.

Najbolji način je da ostanete stabilni i ne pokušavati na silu raditi stvari. Pronađite projekt koji će zahtijevati fizički napor ali sporo i ustrajno da dođete do cilja. Bolje je da se penjete polako i uporno nego da trčite.

Prazan hod Mjeseca imamo od 9.21 do 21.29 nakon čega će Mjesec ući u Škorpiona. Ovaj položaj Mjeseca potaknut će u nama strast i duboke emocije. Mlad Mjesec imamo u ranim jutarnjim satima, 28. listopada u 4.38 pa je dobro da pričekamo sa novim projektima sutrašnji dan.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com