HOROSKOP ZA PETAK, 22. STUDENOGA Sretan rođendan Strijelci

U popodnevnim satima dolazi do velike promjene jer će Sunce ući u znak Strijelca.  Kad prelazimo iz fiksnog i vodenog znaka Škorpiona u vatrenog i promjenjivog znaka Strijelca, naš fokus se kreće iz unutarnjeg u vanjski naglasak, od yina do yanga. Primijetit ćete pojačanu želju za širenjem, putovanjem, učenjem i rastom razumijevanja.

Sunce u Strijelcu će biti do 22. prosinca što će povećati aktivnosti, ekspanziju, optimizam, entuzijazam, suosjećanje, dobronamjernost, velikodušnost, zanimanje za strane zemlje i kulture, potragu za slobodom i neovisnošću. Tranzit karakterizira  tendencija da nadilazi vlastite mogućnosti, širi nečiji osobni horizont, želja da se pomogne ljudima.

Dok se Sunce kreće kroz ovaj vatreni, promjenjivi znak, možemo poduzeti korake za povećanje razumijevanja i svjesnosti svijeta oko nas. Više ćemo biti sposobni skupiti hrabrost da proširimo svoje vidike i prihvatimo nove načine razmišljanja. Možemo steći više samopouzdanja i optimizma. Iako ćemo možda biti skloni pretjerivanju u našim očekivanjima, imamo priliku pod ovim utjecajem njegovati svoju vjeru, nadu i viziju.

Pogledajte u vašim natalnim horoskopima gdje se nalazi Strijelac, u kojoj kući ili području jer ta će kuća u narednih mjesec dana tražiti pažnju i toplinu.

Uz novo Sunce u Strijelcu i Mjesecu u Vagi, provedite dan s onima koji razmišljaju drugačije od vas. Usredotočite se na povezanost, suradnju, ljubaznost i razumijevanje.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com