HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 5. PROSINCA Prazan hod Mjeseca

Kako kroz cijeli dan imamo prazan hod Mjeseca i to u Ribama, preporuka je da se ne započinju nove aktivnosti ili projekti. Sve što se danas bude događalo sugerira da  neće imati utjecaj na našu budućnost.

Kad je prazan hod Mjeseca, to je vrijeme u kojem imamo određenu prazninu, a to najbolje možete primijetiti kad idete u supermarket i u to vrijeme uglavnom ne bude gužva.  Atmosfera je primjetno praznija, nema gužve. Prazan hod Mjeseca ne može biti duži od dvanaest sati, najčešće od dva do šest sati. U principu Mjesec u praznom hodu je neutralan. Postoje čimbenici koje trebamo iskoristit i čimbenici na koje trebamo obratiti pažnju. Najbitnije je da ne započinjemo nove stvari, posebno ako je Mjesec u zadnjoj četvrti ako želite da one procvjetaju.

Prazan hod Mjeseca imamo od 9.14 do 20.44 nakon čega će Mjesec ući u Ovna. Prvo što ćemo primijetiti sa ovim položajem Mjeseca je da će se sve nekako ubrzati i da smo spremni za akcije. Možda ćemo biti nestrpljivi, impulzivni, pa čak i pomalo sebični. Kad je Mjesec u Ovnu naš zadatak je da naučimo emocionalnu hrabrost.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com