HOROSKOP ZA UTORAK, 17. PROSINCA Neobičan dan

Prazan hod Mjeseca imamo do 8.15 nakon čega će Mjesec ući u Djevicu. Uz pomoć ovog položaja Mjeseca danas možete očekivati praktična postignuća. Sve dok to postignuće dolazi sa primjesom uzbuđenja i neobičnih ideja, nećete se suočiti s razočarenjem.

Dobro bi bilo da dozvolite neočekivane preokrete i iznenađenja u vašim razgovorima i okolnostima. Potražite novi način za stabilizaciju rezultata onoga što trenutno gradite. Naglasak je na rastu i poboljšanju u poslu i novim projektima.

Današnji Mjesec spaja se sa nedjeljnom konfiguracijom Jupitera i Urana i ako ste propustili mogućnost ili neku priliku za vikend, danas se pruža još jedna šansa. Moguća su iznenađenja pozitivne prirode, pogotovo ako ćete danas naporno raditi.

Ako poznajete nekog tko uskoro očekuje dijete, ovaj trenutni položaj više planeta u Jarcu iznjedrit će ozbiljnu djecu koja su upravo onakva kakav ovaj svijet treba.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com