Korejski brendovi Frudia, Missha, Jumiso, Cosrx, Superfood for skin, Kocostar i TonyMoly u dm-u

Širenjem suradnje s južnokorejskim partnerima, dm svojim kupcima odnedavno nudi sedam brendova korejske kozmetike, a uz Frudia, Missha, Jumiso i Cosrx koji su kupcima ekskluzivno dostupni u dm-u, tu su još i Superfood for skin, Kocostar, i TonyMoly.

Novi brendovi korejske kozmetike u dm-u su dostupni u suradnji s Korea Business Center, Zagreb (KOTRA).

Podršku suradnji dm-a i južnokorejskih brendova pružio je i Dong-chan Kim, veleposlanik Republike Koreje u Republici Hrvatskoj te je naglasio:

„Izuzetno mi je drago što je čak sedam južnokorejskih brendova ostvarilo suradnju s dm-om, vodećom drogerijom na hrvatskom tržištu. Korejska kozmetika poznata je po tome što naši proizvođači koriste najnapredniju tehnologiju pri kreiranju proizvoda za njegu kože i vjerujem da će hrvatski kupci biti vrlo zadovoljni ponudom u prodavaonicama dm-a.“

„U dm-u pozorno pratimo svjetske trendove te uvijek osluškujemo potrebe i želje svojih kupaca te smo zato ponudu odlučili dodatno obogatiti novim K-Beauty proizvodima. Korejska kozmetika uvjerljivo vlada beauty scenom i uvijek iznova oduševljava inovacijama i sveobuhvatnim pristupom njezi kože. U dm-u sada svatko može pronaći savršenu kombinaciju za svoju korejsku rutinu njege kože i to po pristupačnim cijenama“, izjavila je Gordana Picek, članica Uprave i voditeljica Marketinga i PR-a u dm-u.