ASTRO PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 14. RUJNA Večer za romantiku i maštarenje o ljubavi

Mjesec će cijeli dan biti u znaku Raka, a naše potrebe za udobnošću, sigurnošću, pripadanjem će biti naglašene.

Ovaj položaj Mjeseca je osjetljiv i posvećen voljenima. Možda ćemo poduzeti korake kako bismo se danas u toplini našeg doma osjećali udobnije i sigurnije.

Ono što je najbitnije kod ovog Mjeseca u Raku, da kada sve ide naopako, ljudi koji stoje uz vas, oni su vaša obitelj.

U jutarnjim satima imamo lijepe aspekte Mjeseca s Merkurom i Marsom što nam daje poticaj da se aktiviramo i pokrenemo.

Ovaj četvrtak Mjesec radi ugodan trigon s Neptunom u večernjim satima. Tada se naše srce i um mogu usmjeriti u smjeru romantike i ljubavne fantazije.

Ono što je naglašeno kod osoba koje imaju Mjesec u znaku Raka u svojim natalnim kartama je brižnost, naglašena emocionalnost, osjetljivost i intuicija. Žele provesti vrijeme s obitelji i mrze nepoznatu novu okolinu.

Ako vidite hrabru osobu, a znate da je njegov Mjesec u znaku Raka, uzmite u obzir da je ta osoba ranjiva i osjetljiva, čak i nježna te ima suptilno razumijevanje za druge. Bio to muškarac ili žena, oni vjerojatno obožavaju svoju majku i imaju snažne emocionalne veze s njom.

Venera će tijekom noći biti u lijepom aspektu s Jupiterom, pa se slobodno možemo radovati kraju tjedna koji nam donosi sklad, sretne okolnosti i uspjeh.

Na današnji dan, četvrtak, 14. rujna, nema praznog hoda Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com