HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. PROSINCA Pomrčina Sunca i mlad Mjesec

Danas imamo pomrčinu Sunca i mlad Mjesec u znaku Jarca na 4. stupnju. Uz ovu snažnu energiju vrijeme je za novi početak i svježi pristup u našoj karijeri i društvenom položaju. Dan je idealan za postavljanje praktičnih, ostvarljivih ciljeva, preuzimanje obaveza, prepoznavanje odgovornosti i njegovanje naših snova s posebnom pažnjom na realizam.

Imamo šansu napraviti suštinske promjene u svom životu koje će nam donijeti koristi izvan ovog ciklusa Mjeseca. Sama pomrčina povezana je sa Jupiterom i Uranom i mi ćemo se osjećati posebno nadahnutima i spremnima na promjene.

POMRČINE 26. PROSINCA 2019. I 10. SIJEČNJA 2020. Vrijeme je da okrenemo novu stranicu života

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz Jarca cijeli dan, zadržavajući fokus na prioritetima i praktičnosti.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com