ASTRO PROGNOZA: Hoće li 2020. biti vaša sretna godina?

Iako će biti relativno uspješna za zemljane znakove, Bika, Jarca i Djevicu, ovo će biti dosta nestabilna godina za većinu astroloških znakova. Ipak, ovo je pozitivna godina za započeti novu fazu u životu, te za sklapanje mira s prošlošću. Određeni znakovi imat će bolje razumijevanje dosad nejasnih stvari i konačno će moći poduzeti radikalne promjene.

Strijelci i Blizanci sada će biti spremni ostvariti svoje ciljeve.

Škorpioni će se aktivirati kako bi postigli svoje ciljeve, a sada su spremni i riskirati. Također, Ovnovi i Škorpioni imat će priliku zaljubiti se u drugom dijelu godine. 

Bikovi će i dalje naporno raditi i razvijati svoje talente. Morat će biti oprezni jer ih na tom putu čekaju financijske prepreke. Ljubavna situacija će za Bikove biti sjajna i vrlo zadovoljavajuća.

www.istockphoto.com/bartamarabara, iStock/bartamarabara

Kad je u pitanju zdravlje Rakovi i Ovnovi zbog napetih aspekata iz Jarca posebno trebaju obratiti pažnju na svoje zdravstveno stanje. Uz redovite preglede više bi pažnje trebali usmjeriti na svoje tijelo.

Djevice i Vage bavit će se nasljedstvom, što će pokrenuti puno mučnih pitanja, pa se preporučuje da pozorno prate slijed događaja kako ne bi bili lišeni onoga što je njihovo. 

Vodenjaci će imati izuzetnu radnu sposobnost. Neće raditi beskorisne stvari, niti će im biti dosadno. 

Krajem godine Ribe mogu očekivati da će biti poduzetnije i učinkovitije. Sama 2020. godina donosi im veliki val energije i otvara vrata uspjehu.

Lavove očekuje uživanje u zdravlju tijekom cijele godine; zar to nije najbitnije? 

Jarac će u novoj godini imati priliku u potpunosti iskoristiti svoje talente. Prvih osam mjeseci imat će priliku uspostaviti brojne kontakte u raznim područjima, steći prijatelje i  uspostaviti veze. U ožujku neka se pripreme na sreću i promjenu vezanu uz obitelj i dom. Za Jarce ovo je godina kad će imati financijsku dobit.

Pomrčine Mjeseca i Sunca

U 2020. imamo četiri djelomične pomrčine Mjeseca i dvije pomrčine Sunca koje će drastično utjecati na naš život. Od siječnja do srpnja imamo tri posljednje pomrčine koje će aktivirati os Jarac/Rak, zaokružujući ciklus koji je započeo u srpnju 2018. Nakon toga kreće ciklus pomrčina u Strijelcu i Blizancima, koji će trajati idućih godinu i pol. 

Retrogradni Venera i Mars

Osim uobičajenog retrogradnog Merkura, u 2020. godini imat ćemo i retrogradnu Veneru i Marsa, koji nam donose iznova pronađenu ljubav. Marljivi Mars će se nalaziti u svom znaku, znaku Ovna od 26. lipnja 2020. do 6. siječnja 2021. Retrogradan će biti od 9. rujna do 13. studenoga i to je vrijeme kad može doći do nemira ili izazova na koje nikako ne bismo trebali reagirati. 

Venera će biti retrogradna od 14. svibnja do 26. lipnja i to u Blizancima. Ova Venera sklona je diplomaciji te može pomoći da popravite svoj odnos, osobito  kroz komunikaciju, obzirom se nalazi u Blizancima. Dok je Venera retrogradna definitivno nije vrijeme za ulazak u brak ili za početak nove veze. 

super moon over water

Planetarna kretanja

Zahvaljujući Jupiteru, Saturnu i Plutonu koji će se nalaziti u znaku Jarca tijekom cijele 2020. godine naglasak je na  ambicijama, disciplini, usredotočenosti na posao i ostvarenju dugoročnih ciljeva. Uran ostaje u Biku, Neptun u Ribama, s tim da će obje planete raditi pozitivne aspekte prema Jarcu.

Godina završava ulaskom Jupitera i Saturna u Vodenjaka sredinom prosinca čime završava i tradicionalna dominacija Jarca, a počinje vrijeme nekonvencionalnog Vodenjaka koji ima pozitivan stav prema budućnosti.

Godišnji horoskop za pojedine znakove zodijaka objavit ćemo u nedjelju, 29. prosinca 2019.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com