HOROSKOP ZA SRIJEDU, 8. SIJEČNJA Inspiracija i kreativnost

Mjesec nastavlja svoj put kroz aktivne, pričljive Blizance što će u nama potaknuti da budemo više društveni.

Jupiter će se danas spojiti sa južnim čvorom i mi možemo postati snažno svjesni svojih stavova, izgleda i vjerovanja, posebno o materijalnim ambicijama, koje više ne služe našem rastu. Ovo je vrijeme čišćenja, otpuštanja i prepuštanje razmišljanju koje nas zaustavljaju.

Ugodan aspekt Merkura i Neptuna donosi nam snažniju sposobnost usmjeravanja energije u smislene aktivnosti. Inspirirani smo i možemo riječima nadahnuti druge. Intuicija je naglašena ili probuđena. Naša komunikacija je nježna i suosjećajna.

Dobar je dan za kreativnost, posebno ako uključuje govor ili pisanje. Ako nemate energije za aktivnu kreativnost, čitanje dobre knjige donijet će vam zadovoljstvo.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijede u 23.15 do četvrtka, 9. siječnja u 9.43

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com