HOROSKOP ZA UTORAK, 7. SIJEČNJA Razmislimo što želimo

Današnji Mjesec u Blizancu unosi radoznalost i omogućuje nam da nam život izgleda malo svjetlije. Ovo može biti pozitivan i uzbudljiv dan, iako moramo biti spremni na promjene u našoj rutini ili rasporedu. Dan nije povoljan za započinjanje nečeg novog, jer ćemo vjerojatno kasnije izgubiti interes za njega ili su okolnosti takve da ga ne možemo slijediti. Trebalo bi pripaziti na ljude ili stvari da ne idealiziramo ono što nemamo ili na nešto novo i svježe.

Jutarnji pozitivan aspekt Sunca i Neptuna nudi nam priliku da svijet vidimo kroz suosjećanje i osjetljivost.

Znate li što želite? Koji su vaši snovi?  Ako znate što želite i to vizualizirate, vjerojatno ćete to i dobiti. Provedite neko vrijeme vizualizirajući ono što želite. Novac i odgovornost mogu vam napraviti prepreke, ali promjena smjera je sad možda potrebna.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com