HOROSKOP ZA SRIJEDU, 15. SIJEČNJA Online ljubav

Večernji aspekt Venere i Urana imat će utjecaj na nas do kraja tjedna. U tom razdoblju okolnosti doprinose aktivnijem društvenom životu, komunikaciji s zanimljivim ljudima iz različitih slojeva života, sudjelovanju u zajednici i kolektivnim projektima. Mogu biti ugodna iznenađenja, zanimljive slučajnosti, neočekivane šanse. Možda neočekivano rješenje financijskih poteškoća u tekućim poslovima.

Ovo je vrijeme pojačane želje za zabavom, za izlazak iz rutine. Vrijeme romantičnih poznanstva, posebno na internetu, novih poslovnih kontakta. Odnosi se mogu povezati na temelju zajedničkih stavova i interesa. Prijatelji mogu otvoriti nove mogućnosti ili novi pogled na svijet. Prijateljski i poslovni odnosi mogu postati romantični.

Ovo je kreativno vrijeme za dizajnere, umjetnike, ljude kreativne profesije, za slobodnjake. Popodne kada Mjesec uđe u Vagu preusmjerit će našu pažnju na pitanja zadovoljstva, diplomacije i šarma.

Ako trebate imati teške razgovore s drugima, zakažite sastanak kad Mjesec uđe u Vagu. Vi i ostali koji su uključeni željet će biti pošteni i ostaviti dobar dojam.

Jutro je najbolje za obavljanje tekućih poslova jer Mjesec u Djevici je orijentiran na detalje i ažurnost.

Prazan hod Mjeseca imamo od 13.11 do 16.43 nakon čega će Mjesec ući u znak Vagu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com