HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 20. SIJEČNJA Sezona Vodenjaka

Danas u 15.54 Sunce će ući u znak Vodenjaka gdje će boraviti sve do 18. veljače. Tijekom ovog ciklusa motivirana je naša glad za znanjem, iskustvom i originalnošću. Postajemo svjesniji onoga što je u našim životima zastarjelo i nastojimo pronaći nove perspektive i nove načine kako to učiniti. Sloboda pojedinca postaje nam daleko značajnija. Nastojimo se osloboditi ograničenja.

Mjesec je u zadnjoj četvrti i ovo je dobro vrijeme za dovršetak, za stvari koje treba obaviti i zaboraviti. Ne započinjite nove projekte, ne upuštajte se u nove stvari ako od njih očekujete razvoj. Sada trebate pripremiti svoje početke, ali ovo nije pravo vrijeme za sam početak. Ako želite nešto riješiti i tome stati na kraj, sada je vrijeme, ali samo ako ta odluka nije neposredna, već dobro promišljena i konkretna. Ali ako žurno zalupite vratima, pod utjecajem trenutka možete uništiti ono što ste se nadali da ćete sačuvati.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com