HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 30. SIJEČNJA Strast, akcija i hrabrost

Mjesec provodi dan u neovisnom i nestrpljivom Ovnu. Ugodan aspekt Mjeseca i Marsa u popodnevnim satima donijet će nam osjećaj hrabrosti. Ovaj aspekt će pojačati i naše emocije i probuditi naše nagone i strasti. Više smo u skladu s našim prirodnim impulsima i manje smo skloni razmišljati o stvarima prije nego što krenemo u akciju.

Oni koji imaju natalni Mjesec u Ovnu su hrabri i veliki ljubitelji slobode. Općenito, ovaj Mjesec je kompatibilan s drugim Mjesecima u znaku vatre i zraka (Lav, Strijelac, Vaga, Blizanac i Vodenjak).

Je li ste li znali – kada smo u Mjesečevoj fazi rasta, koja je sada, da je to povoljno vrijeme za poslove i tvrtke koje su u fazi širenja i razvoja. Faza rasta je također povoljna da potaknete rast biljaka koje nose plodove iznad zemlje i odlučite se na šišanje ako želite ubrzati rast kose.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com