Jupiterov dan: Iza očiglednog

Četvrtak je.

Jupiterov dan.

Jupiter je najveća planeta Sunčevog sustava i u astrologiji predstavlja najveću sreću.

Jupiter se povezuje sa šestim energetskim centrom koji se nalazi između obrva. To je mjesto koje ćeš često nazivati „Trećim okom“… i da, imaš pravo. To je centar tvog unutarnjeg vida i tvoje oko mudrosti.

Ovo je tvoj kanal za otkrivanje smisla i znanja, kao i kanal kroz koji jasno možeš vidjeti svoju budućnost. Ovo je mjesto jasnoće i tvoje intuicije. Mjesto gdje se povezuješ sa svojim višim Ja i gdje otkrivaš svoju životnu svrhu.

Šesti – Jupiterov – energetski centar zadužen je za tvoje pamćenje, učenje, koncentraciju i sposobnost povezivanja činjenica u širu sliku. Ovo je centar koji koristiš nesvjesno svakog dana i kroz koji predosjećaš buduće događaje. Kroz ovaj centar možeš gledati dalje od očiglednog ako se oslobodiš predrasuda i prosuđivanja.

Kad dozvoliš sebi da kroz ovaj kanal vidiš jasno, imat ćeš moć mijenjati svoja uvjerenja promjenom načina na koji vidiš stvari, bit ćeš sposoban vidjeti stvari na novi način i nećeš više imati potrebu bježati od stvarnosti. Imat ćeš sposobnost uzdignuti se iznad razmišljanja o tome da je život borba i da je život puko preživljavanje.

Balansiranjem ovog centra razvija se tvoja intuicija uz koju vidiš dublje značenje stvari i veći smisao svog života. 

Intuicija se ne može razviti niti aktivirati svjesnom odlukom. Ona prevazilazi ograničenja logičnog uma i omogućuje da povjeruješ u ono za što logični um nema objašnjenje. Ona traži tvoje potpuno povjerenje, otvaranje i prepuštanje i tvoje jasno znanje o tome tko si.

Sanja Vicić