HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 3. VELJAČE Merkur u Ribama

Merkur danas seli u maštovite Ribe i možemo biti više u skladu sa suptilnim energijama oko nas. Ali ovaj mjesec imamo retrogradni Merkur od 17. veljače do 10. ožujka i to u Ribama, a to može napraviti maglovite energije. Možemo imati poteškoće s koncentracijom, a s druge strane to će nam pomoći da imamo snažnu vezu sa našom intuicijom koja će nas voditi.

Merkur će ovaj put dosta dugo boraviti u Ribama zbog svog retrogradnog kretanja, sve do 12. travnja. U tom periodu naši procesi razmišljanja su vizualniji, intuitivniji i maštovitiji. Posebno smo upoznati sa svijetom emocija, koji boji i naše misli i stil komunikacije. Dobro predosjećamo, izražavamo se više slikama i vizualno, a odluke ćemo donositi intuitivno. Više će nas privlačiti informacije koje podižu svijest.

Današnji ugodni aspekt Venere i Saturna donosi nam snažnu energiju za ispunjavanje naših obaveza, posebno u našim vezama. Veću vrijednost pridajemo sigurnosti, postojanost i odanosti. Ovaj aspekt pomaže nam stabilizirati i povećati privlačnost pouzdanih osoba. Cijenimo dugogodišnje suradnje i odgovorniji smo prema drugima i prema vlastitim osjećajima.

Prazan hod Mjeseca imamo od 12.27 do 12.28 nakon čega će Mjesec ući u Blizanca koji će potaknuti našu znatiželju u naredna dva dana.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com