HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 6. VELJAČE Povezanost hrane i ljubavi

Mjesec provodi dan u Raku gdje je on osjetljiv i zaštitnički nastrojen. Dom ili obitelj su u jačem fokusu nego inače. Budući da je Mjesec u svom prirodnom znaku, skloni smo misliti da će ovaj položaj pružiti svu lakoću i svjetlost. Ipak sa Suncem u Vodenjaku trenutno možemo očekivati neke komplikacije. Vodenjak nas privlači za  neobične humanitarne ideje, a Mjesec u Raku želi samo otići kući i smjestiti se na sigurno mjesto. Ovo nam može dati osjećaj da nas drugi vuku u suprotne smjerove od naših želja.

Rak često izjednačava ljubav s hranom. Svatko tko ima u natalnom horoskopu snažnu komponentu u Raku razumije povezanost hrane i ljubavi. To se može povezati sa poznatom starom izrekom da “ljubav ide kroz želudac“. Pozovite drage osobe na večeru ili ih odvedite u restoran.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com