HOROSKOP ZA NEDJELJU, 9. VELJAČE Snježni pun Mjesec u Lavu

U 8.33 imamo pun Mjesec na 20. stupnju Lava. Pun Mjesec je vrijeme kulminacije  i ispunjenje obećanja koje smo si dali na zadnjem mladom Mjesecu.

Lav želi priznanje “pogledaj me, gledaj me“ dok Vodenjak želi timski rad “radimo to zajedno“ i ovo je vrijeme kada moramo prilagoditi svoju individualnost prema raspoloženju skupine kako bi mogli surađivati zajedno, a da pritom ne zanemarimo vlastite jedinstvene talente.

Budući i da pun Mjesec u Lavu ima aspekte sa Marsom (osobna volja) i Plutonom (moć) s jedne strane, osjetiti ćemo se pozvani da učinimo ono što želimo i što je u našem najboljem interesu ali ipak aspekt prilagodbe i kompromisa s Plutonom ukazuje da naši postupci mogu biti u suprotnosti  sa onim što je Svemir odlučio za nas. To lako može dovesti do rata ega: mi protiv prirode.

Ovaj aspekt između Mjeseca i Plutona je nezgodan, ali vrlo kreativan. Aspekt se zove inkonjukcija i povezuje dva znaka koji nemaju ništa zajedničko. Lav  (pun Mjesec u Lavu) nema ništa zajedničko sa Jarcem  (Pluton u Jarcu). Lav je vatra, fiksni znak. Jarac je zemlja i kardinalni znak. Ništa zajedničko.

Zato će sam početak dana biti neugodan. Međutim ova napetost na kraju će nam pomoći da pomirimo razlike i da dođemo do kreativnog rješenja. Možemo naći nove načine da bi naše potrebe bile zadovoljene ili čak možemo izraziti sebe na način sasvim drugačiji od prije.

Pun Mjesec u Lavu  je naša prilika da pronađemo nove načine izražavanja, koji su iznad našeg ega i koji su u skladu sa svemirom i beskrajnom mudrosti.

Prazan hod Mjeseca imamo od nedjelje, 9. veljače u 17.06 do ponedjeljka, 10. veljače u 00.38

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com