Romantično Valentinovo u ovom je gradiću zagarantirano

Meissen je međunarodno priznati brend u čijim luksuznim ručnim radovima uživaju obitelji diljem svijeta, a proizvodnjom legendarnih kolekcija porculanskog posuđa bave se više od tristo godina.

Luksuzni primjerci ovog brenda krase police najcjenjenijih svjetskih muzeja, a na aukcijama dostižu vrtoglavo visoke cijene. Porculan Meissen prenosi se s koljena na koljeno jer se na njega gleda kao na simbol prošlosti, ali i kao na investiciju u budućnost.

Sve i da niste od onih koji su fascinirani posuđem i figuricama, od Meissena će vam ipak zastati dah. Nisu to nimalo staromodne kolekcije, štoviše.

Zanimljivo je da su kolekciju White Gold, modernu i suvremenu, imali priliku osmisliti svi kreativci te pritom osvojiti nagradu u ukupnoj vrijednosti 10 500 €, putem platforme Jovoto koja je specifična po tome što svima daje mogućnost dizajnirati za slavne marke, poput Audija i Adidasa.

Nakon registracije i povezivanja sa zajednicom istomišljenika, možete se upoznati i s profesionalcima koji vas mogu zapaziti na temelju vaših talenata. Stoga, iako ste zakasnili na natječaj za dizajniranje linije Meissenova porculana, Jovoto nudi bezbroj drugih mogućnosti za kreativni razvoj i zaradu.

Nađete li se u blizini Dresdena, svakako u svoj navigacijski uređaj upišite: Talstrasse 9, 01662 Meißen. Osim obilaska tvornice, možete uživati u brunchu, radionicama izrade porculana, obilasku vinograda, dvorca, katedrale. Meissen je udaljen oko 25 km od Dresdena, a kažu da je ovaj stari gradić šarmantan i romantičan.

Povodom Valentinova iz Meissena su organizirali večeru uz svjetlost svijeća, od četiri slijeda. Pod Kupidovim budnim okom sofisticirane kulinarske delicije mogu se kušati po cijeni od 77 eura po osobi.

Dakle, ako tražite jedinstveni doživljaj i provod za voljenu osobu, ili vam možda rođendan pada baš na Dan zaljubljenih, eto zgodne ideje.

Ako ne, razgledajte fascinantne kolekcije Meissen porculana, nećete se razočarati.