HOROSKOP ZA NEDJELJU, 16. VELJAČE Mars u Jarcu i njegova hladnoća

Značajnu promjenu imamo ove nedjelje kada će Mars ući u znak Jarca i pridružiti se Jupiteru, Saturnu i Plutonu koji se već nalaze u Jarcu.

Mars, planet akcije, nalazio se u Strijelcu od 3. siječnja 2020. Sada, kada uđe u kardinalnog i zemljanog Jarca stvari će postati ozbiljnije. U sljedećih nekoliko tjedana ranjivost je vještina koju vrijedi razviti s Marsom u Jarcu, jer lako je moguće da postanemo hladni pa čak i okrutni ako budemo frustrirani.

Kad je Mars u Jarcu postanemo uporniji. Razmatramo budućnost i posljedice prije nego što poduzmemo korake. Naša energija je vjerna i pouzdana.

Tamna strana ovog Marsa je njegova krutost i hladnoća.

Mars potiče ambicije i postavlja nam strateške zadatke za donošenje odluka. U ovom periodu treba se paziti nagađanja, glasina i straha od laži. Mars u ovom položaju govori o uštedi energije, trošeći je na najvažnije. Sada je važno strpljenje i sposobnost da se odreknemo kratkoročnih koristi zaradi obećavajućeg cilja. Ovo nije vrijeme za instant projekte i za one koji žele brzu zaradu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca i Mjesec provodi dan u Strijelcu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com