HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 17. VELJAČE Retrogradni Merkur u Ribama

 Prvi retrogradni hod Merkura ove godine imamo u Ribama i to od 17. veljače do 10. ožujka. S Ribama možemo zaglaviti u magli, boriti se s fokusom ii osjećati se raspršeno. Mašta je snažna i možemo se izgubiti u sanjarenju i maštarijama. Moramo više raditi na tome da ostanemo u stvarnosti i da se ne izgubimo u ćudljivosti.

Riba je suosjećajni znak koji zahtjeva nježni dodir, a s retrogradnim Merkurom možemo biti previše osjetljivi i lako ranjivi. Ono za što je dobro iskoristiti ovaj retrogradni Merkur je za duhovnost i jačanje intuicije. Kad se uvuče magla i nesigurnost bude jaka, intuicija nam može pomoći kao vodič.

Retrogradan Merkur počinje na 12. stupnju Riba, tako da oni koji su rođeni od 28. veljače do 4. ožujka mogu najviše osjetiti početak retrogradnosti. Retrogradan hod završava na 28. stupnju Vodenjaka tako da oni koji su rođeni nakon 16. veljače mogu najviše osjetiti kraj retrogradnosti.

Dok je Merkur retrogradan potreban je dodatni oprez u radu s dokumentima, prilikom slanja poruka, pisama i putovanja. Mogući su kvarovi u komunikaciji, kvarovi opreme, vozila, uredske opreme.

Mjesec cijeli dan prolazi Strijelcem, potičući nas na istraživanje, učenje i otkrivanje. Ovo je optimističan i entuzijastičan tranzit koji unosi spontanu energiju u dan. Privlače nas nove situacije osvajanja ili avanture.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com