HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 2. OŽUJKA Mjesec u Blizancima

Mjesec provodi dan u znaku Blizanca i mi žudimo za mentalnom stimulacijom, raznim interesima i stvarima koje treba naučiti i učiniti. Posebno smo osjetljivi na ono što se događa oko nas i više nego inače smo prilagodljivi.

U večernjim satima imamo prvu četvrt Mjeseca kada će Sunce iz Riba napraviti napeti aspekt s Mjesecom iz Blizanca. Postoji krizna tema koja okružuje bilo koju četvrt fazu Mjeseca, jer se osjećamo prisiljeni na akciju. Ubrzo nakon toga postajemo svjesni kako naši postupci utječu na one koji u nam bliski.

Kakav god projekt ili inicijativu koju ste započeli oko mladog Mjeseca, sada se možete suočiti s prvim preprekama. Ovo može biti vrijeme velikog stresa, sukoba i razdora ali i velike energije, motivacije i rasta.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com