HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 9. OŽUJKA Pun Mjesec u Djevici

Danas imamo pun Mjesec u Djevici na 19. stupnju. On će biti u suprotnosti s Neptunom i u trigonu sa Jupiterom i Plutonom što je nesumnjivo jedan od najboljih punih Mjeseca u ovoj godini.

Ono što je također zanimljivo je da Djevicom prirodno vlada Merkur a Merkur kreće izravno i završava svoj retrogradni hod baš u vrijeme punog Mjeseca. To je još jedan razlog za slavlje. Naglašen je osjećaj optimizma i sad možemo krenuti prema naprijed.

Pod ovim punim Mjesecom želimo stvoriti savršenstvo i poboljšati bilo koje područje našeg života koji zahtijeva prilagodbu. Prednost se daje konkretnom, pragmatičnom pristupu. Ako su postojale nerealne ideje ili obmana ili prijevara, sad se to može otkriti. Ovo je vrijeme za prepoznavanje iluzija i u tom smislu, ovo je razdoblje izlječenja u poslu i odnosima. Sada moramo prilagoditi planove kako bismo ih prilagodili stvarnosti.

Ovaj pun Mjesec izvlači stvari na površinu, ističe teme koje su zrele.

Djevica je povezana s praktičnošću, racionalnošću, logikom, realizmom, točnošću, emocionalnom stabilnošću, sposobnošću koncentracije, pažnjom na detalje, dok znak Riba karakterizira pasivnost, intuicija, emocija, odvojenost od stvarnosti, uranjanje u svijet, kreativna inspiracija, biti u stanju uspostaviti ravnotežu između tih izraza i kombinirati te znakove s prednošću ljepote, sposobnošću da pomognete drugima.

Utjecaj punog Mjeseca može se očitovati kao emocionalna nestabilnost, duhovni nemir, nagle promjene raspoloženja (od olujne vedrine do krajnje apatije) u narednim danima mogu biti pune nepristojnosti, straha od nečeg neočekivanog, akutnog, što dovodi do prepirke i sukoba, čak i za najmanju sitnicu. Puni Mjesec može otkriti ono što je prethodno bilo klasificirano, kao da je u sjeni, a u ovo se vrijeme može bolje upoznati nove osobine karaktera, različite talente, sposobnosti i bolje razumijevanje jednih drugih.

Ovaj puni Mjesec može potaknuti entuzijazam, aktivnost, vodstvo i pažnju onih koji vas okružuju, a nove ideje za kreativne projekte mogu se roditi upravo sada.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web-stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com